ONZE DIENSTEN

Repair - Re-use - Recycle
ALL SORTS OF PALLETS

Verkoop

Duurzaamheid is één van onze core values. Daarom ligt onze focus op de verkoop van gebruikte palletten, die zich nog steeds in uitstekende staat bevinden, daar zorgen we persoonlijk voor. Elke pallet wordt zowel door mens als door machine gecontroleerd, zodat de pallet jaren meegaat.

Uiteraard vragen sommige producten om gloednieuwe palletten. Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

 

Ons assortiment bestaat uit ontelbare vele soorten palletten, zowel EPAL-palletten als “wegwerppalletten”, al dan niet Heat Treated volgens ISPM 15, in allerlei maten en met verschillende draagvolumes. CP-palletten of blokpalletten, ze maken net zoals opzetranden, boxen,… deel uit van onze aangeboden producten.

 

 

We helpen je graag bij de keuze van de juiste pallet voor het transport van jouw stukgoederen. 

SAMEN DUURZAAM

Aankoop

Particulier

Heb je enkele palletten die je niet gebruikt, kom dan gerust bij ons langs op onze hoofddepot. Een afspraak is hiervoor niet nodig. Wij sorteren de palletten meteen ter plaatse.

Op basis van de soort en kwaliteit van de palletten, ontvang je een vergoeding, die de volgende dag al op je rekening staat. Lekker makkelijk dus!

Bedrijf

Hebben jullie op de bedrijfssite stappels palletten staan die jullie niet meer nodig hebben? Wij komen ze bij jullie ophalen. 

Na uitsortering op onze site, ontvang je van ons een facturatievoorstel.

Als erkend Valipac-hersteller brengen wij voor jouw de administratie in orde, om zo een jaarlijkse bijdrage te ontvangen voor jouw bedrijf.

Contacteer ons gerust per e-mail, met enkele foto’s van de palletten, en wij bezorgen bijkomende informatie. 

100% circulair


Herstel

Elke pallet die we aankopen wordt gesorteerd en geïnspecteerd. Nadien
nemen onze herstellers de pallet helemaal onder handen, om ze zo klaar te maken om opnieuw in de logistieke keten te brengen.

Als erkende EPAL hersteller voeren wij meerdere checks uit,zodanig dat de kwaliteit van de pallet gegarandeerd blijft. Voor de herstelling maken  we gebruik van eerlijk en duurzaam materiaal. Vertrouw er dus gerust op dat onze herstelde palletten in uitstekende staat zijn.

 

Recyclage

Ook wanneer een pallet niet meer te herstellen valt, belandt deze niet zomaar bij het afval. Samen met collega-ondernemingen geven wij de onherstelbare palletten een tweede leven als een ander product.

Interesse?