OVER ONS

Repair - Re-use - Recycle
Hoe het begon

Geschiedenis

Hout Peeters werd opgericht in 1968, een lokale houtzagerij te Kampenhout. Doorheen de jaren begint de tweede generatie zich meer en meer te focussen op houten palletten, om zich hier uiteindelijk volledig op te focussen. Palletten Peeters werd geboren.

 

Na verschillende locaties in Kampenhout, verhuist Palletten Peeters haar hoofdmagazijn naar Mechelen. Centraal gelegen vormt dit de ideale locatie om klanten snel te bedienen en is de afstand tussen andere depots nooit groot.

 

Bijna 60 jaar later is Palletten Peeters de partner van bedrijven over de hele Benelux. Naast het bieden van een uitstekende  en kwalitatieve service, staat ook het duurzame proces meer en meer centraal bij het bepalen van toekomstige doelstellingen. 

waarom kies je ons?

Onze waarden

Palletten Peeters streeft ernaar om een betrouwbare partner, duurzame onderneming en goede werkgever te zijn, hand in hand met een groeiende onderneming. Dit vertaalt zich in volgende waarden:

FLEXIBEL & SNEL

Wij leveren wanneer je wilt, on time. Dringende levering nodig? Je mag ons binnen 24u verwachten.

 

Telefonisch, per mail, of zelfs via Whatsapp,… we zijn altijd bereikbaar en volgen nauw op.

 

Met een grote en overdekte stock, eigen chauffeurs en uitgebreid wagenpark kunnen we zeer snel schakelen.

BETROUWBAAR

Als betrouwbare partner zetten we het menselijke element en partnership centraal.

 

Samen met onze klanten denken wij mee, om zo tot het beste scenario te komen. Hierbij is een duidelijke en transparante communicatie noodzakelijk, zonder nodeloze tussenpersonen en doorverwijzingen.

 

Onze klanten rekenen op ons, dat beseffen we maar al te goed. Wat u ook wilt transporteren, wij zoeken voor u de juiste pallet.

DUURZAAM

Wij proberen onze houten palletten steeds een tweede leven te geven. Door het zorgvuldig herstellen van de gebruikte pallets wordt dezelfde kwaliteit gegarandeerd als bij nieuwe pallets, maar met een positiever effect op het milieu. Zelfs in zijn eindfase vormt een pallet voor onze partners materiaal voor het maken van een nieuw product, een 100% circulair proces dus.

 

Ook doorheen onze processen kiezen we voor kwalitatieve en duurzame opties. Elk jaar worden nieuwe doelen bepaald.

TEAMWERK

Elke dag streven wij naar het beste voor onze klanten, als één team, met respect voor veiligheid en welzijn van ons team. 


Ook met onze leveranciers streven we naar een langdurige relatie en goede samenwerking.

KWALITEIT

Wij hanteren een strikt screeningsproces voor onze eigen producten,
maar ook voor onze leveranciers, om de beste kwaliteit te garanderen.

Interesse?